Helhedsplanen for Bellahøj

Facader, tage, vinduer og altaner samt udearealer tage skal renoveres. Afdelingens badeværelser er også utidssvarende så skal også udskiftes.

Da der er valgt en decentral ventilationsløsning med placering af varmeveksler og motor i køkkenet i hver lejlighed, er det blevet besluttet at alle køkkener skal udskiftes. Enkelte nyere køkkener vil blive vurderet af rådgiver.

Renoveringen af alle boligerne på Bellahøj styres af en overordnet planlægningsgruppe som ledes af Henning Larsen Architects i samarbejde med Københavns Kommune og Slots- og Kulturstyrelsen.

Vores afdeling AAB afd. 40 har valgt arkitektfirmaet AART (tidligere Mangor og Nagel) til at lede den del af renoveringen som skal ske på vores boliger.

Undervejs i projekteringsforløbet er der blevet arbejdet på en prøvelejlighed beliggende på Ved Bellahøj Nord 3A, st. mf.

Der er oprettet en særskilt hjemmeside hos AAB vedrørende helhedsplanen
Den findes her: aab.dk/helhedsplaner/helhedsplan-for-afdeling-40

 

Kontakt os i dag!

Udfyld formularen for at komme i direkte kontakt med os og få svar på dine spørgsmål. Ved at udfylde formularen giver du os mulighed for at forstå dine behov og give dig den bedst mulige hjælp.

Uanset om det drejer sig om forespørgsler, kommentarer eller behov for support, er vi her for at hjælpe.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Skriv til os

38286855